Modeller sökes!

Jag letar efter människor av alla dess slag som gillar att stå framför kameran. Min favoritsäsong är snabbt på intågande, dvs våren och sommaren. Jag jobbar på en bildbyrå och under denna perioden försöker jag i största mån att bygga på min portfolio med bilder.
Bilderna används till reklam runt om i världen av olika slag. Det kan vara allt från enkla porträtt till mer kreativa fotograferingar. Det kan handla om familjesituationer utomhus, par som shoppar på stan, folk som sitter på ett cafe etc. Helt enkelt vanliga livsstils-situationer. Det kan även röra sig om studioporträtt med avancerade sminkningar och kostymer. Det är sådant vi diskuterar tillsammans för att göra en så bra fotografering med just dig eller er.
Som exempel så kommer jag till sommaren att behöva ett blandat gäng med unga och gamla, killar och tjejer för fotografering med midsommartema. Detta kommer vara en ”work-shop” med ett par fotografer till i mitten av juni.

SÅ gillar du att stå framför kameran, behöver du bilder till din portfolio eller vill du helt enkelt ha ett annorlunda familjefoto så hör av dig.
VIKTIGT: Man måste vara över 18 år och du kommer att få skriva på en modelrelease, som ger mig rättigheten att sälja bilderna vidare till reklam genom min bildbyrå. Om du är under 18 så krävs målsmans underskrift samt att jag helst ser att minst en förälder är med vid fotograferingen.

Betalning får ni i form av tryckta bilder och eventuellt på cd. Det är sådant vi går igenom innan.

Om du är intresserad så skicka gärna ett mail på modell@fotografsatu.se och bifoga följande information om dig själv:

  1. Namn/Efternamn
  2. Ålder
  3. Hemstad
  4. Skådespelarerfarenhet
  5. Modellerfarenhet
  6. Danserfarenhet
  7. Specialkunskaper/Egenskaper
  8. Vad du önskar att få ut av det

Om du har en hemsida/blogg liknande så skicka gärna med info om den med. Bild är även mycket önskvärt, helst ett ansiktsporträtt och en helkropp.
Och självklart är du välkommen att fråga om du undrar om något.

Ha en härlig dag!

Skriv dina tankar om det här inlägget..

Skriv ett svar.

Spam Protection by WP-SpamFree