Trött på folk som är trötta på folk..

© satu knape 2014 selfie
Är så trött på folk som är trötta på folk.. Och då menar jag i sociala medier.. den ena delar att om man tar selfie sär man en egotrippad skit..andra delar att ”dom är visst inte så lyckliga som dom säger sig vara..” och sedan hänger dom sig åt berätta hur trötta dom är på folk som tror att just dom skulle vara intresserade av andras selfies och de andras så kallade lyckliga liv.

För det första är du nu vän med mig på Facebook så antar jag att du är min vän? Eller iaf intresserad av mitt så kallade liv. Må det vara saligt lyckligt eller beige brunt och dötrist.
För det andra, ingen tvingar dig att följa mig på varken facebook, instagram eller liknande.
För det tredje, jag älskar att ta selfies, jag delar massa tråkiga vardagsbilder på min Instagram på min katter och grejjer.. jag gör det för att jag tycker att det är roligt och det ger mig något. Förhoppningsvis om du min vän så tycke även du ibland att det roligt.
För det fjärde, jag är lycklig.. jag är inte olycklig bara för jag tar massa bilder på god mat, fina människor vackra platser och massa vin.. jag har ett bra liv, jag har dåliga dagar.. då fotas ibland även då vin.. eller god mat.
För det femte, om folk slutade bry sig om så oviktiga saker så skulle det bli rätt gött.
För det sjätte, jag kommer fortsätta spamma världen med mina katter, mina fötter som sticker ut ur sanden på någon strand, löjligt många glas vin och åter tusen tusen selfies!

Puss på er!

Ps. Om ni nu vill följa mig på instagram så heter jag knape där www.instagram.com/knape
ps2. På facebook har jag bara folk jag känner lite bättre (om du tillhör den kategorin vet du vad du skall söka på)  men på min Page för jobbet får ni gärna titta in www.facebook.com/fotografsatu

Skriv dina tankar om det här inlägget..

Skriv ett svar.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.